Commuity of Practice

Hoe gezamenlijk de klimaatopgave te inventariseren en kwantificeren in de Klimaatwijk. Samen leren we en ontwikkelen we slimme oplossingen voor de klimaatuitdagingen waar we voor staan.

Deze presentatie is onderdeel van de Community of Practice van het Tygron Platform. Meer weten en aanmelden? Dat kan via onderstaande knop: 

Wat?
Klimaatopgave, samen ontwikkelen en leren

Wanneer?
20 November 2023
Hogeschool Rotterdam

Wie?
Jonathan van Ekris Boot
Adriaan Dekkers Buro Regen&Water
Eduard Schoor Gemeente Rotterdam
Kyra Hu-a-ng Provincie Zuid-Holland
Arnoud van Spronsen Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

De Klimaatwijk

Wij werken samen aan de digitale klimaatuitdaging

In een wereld die in rap tempo verandert door klimaatproblemen, staan overheden voor een immense uitdaging: hoe maken we onze leefomgeving klimaatbestendig? Het antwoord ligt in data, maar het vinden van de juiste oplossingen is allesbehalve eenvoudig. Dat begrijpen wij bij de Klimaatwijk maar al te goed.

Onze community brengt gemeentes, provincies, waterschappen, onderwijsinstellingen en experts uit verschillende vakgebieden samen om gezamenlijk de klimaatopgave aan te pakken. We zijn ervan overtuigd dat samenwerking en het delen van kennis cruciaal zijn. Daarom hebben we de handen ineengeslagen en creëren we een platform waarop we niet alleen kennis vergaren, maar ook data delen en innovatieve oplossingen ontwikkelen.

Binnenkort zullen we hier meer over vertellen tijdens de Community of Practice van Tygron. We presenteren samen met Eduard, Kyra en Arnoud concrete voorbeelden en ervaringen vanuit het vakgebied. Zij delen hun ervaringen en laten zien hoe kennis en data delen de sleutel zal zijn tot succes.

Wil jij hier meer over weten? Kom dan naar onze presentatie tijdens de Community of Practice van Tygron op maandag 22 November. Aanmelden kan via onderstaande knop: